investering

Utraditionelle, smarte gaver

Der er mange ting, man kan give i gave, der måske ikke kan klassificeres som helt traditionelle gaver.

Det kan alligevel være meget smarte gaver, og det kan være gaver, der kan være en god hjælp. Her kan du læse mere om utraditionelle, smarte gaver.

Eksempler på utraditionelle gaver

Der findes mange utraditionelle gaver, man kan give i dag, og med dét menes der gerne gaver, der ikke er en fysisk ting. Det er jo ikke sådan, at man skal give morfar et nyt slips eller nye sokker hver eneste jul – der findes alternativer. Utraditionelle gaver kan for eksempel komme i form af oplevelser og rejser. Der er altså mange gaver, der ikke kræver, at de kan pakkes ind fysisk – og som er mindst lige så gode.

En anden god gave er investering. Med en god investering giver man nemlig en gave, der i princippet kan blive ved med at give, også i lang tid efter at gaven er givet.

Giv en god investering i gave

Investeringer er efterhånden blevet en populær dåbsgave, gave til konfirmander eller andre store begivenheder i livet, men det er faktisk en gave, der kan være god for alle. Derfor skal du kigge lidt nærmere på, hvordan man nemt kan investere online og give en god investering i gave.

Nogle vil for eksempel gerne give kryptovaluta væk eller en investering i et aktiefond. Men for at kunne gøre det, skal man finde en handelsplatform, hvor man kan investere. En god handelsplatform er brugervenlig, billig og har god kundeservice. En populær handelsplatform, der opfylder alle disse kriterier, er eToro.

Her kan man for eksempel handle med aktier helt uden kurtage. Det vil sige, at du slipper for at betale et gebyr per handel. I stedet opkræver platformen et lille gebyr på 0,05%, når du sætter penge ind at investere for på platformen, for at konvertere beløbet til USD.

En anden ting som er smart på eToro er, at det er nemt for begyndere at komme i gang med gode investeringer. De har flere smarte funktioner og værktøjer, blandt andet copytrading, der lader dig kopiere porteføljen og investeringsstrategien til erfarne investorer. Der er også et socialt forum, hvor man kan diskutere og dele erfaringer med andre investorer på platformen.

Hvis du vil i gang med at finde gode investeringer, du kan give i gave, skal du oprette en konto på platformen. Når du har gjort det, skal du sætte penge ind på din investeringskonto. Der er som regel et mindstekrav på 200$, men du behøver ikke at bruge det hele på en og samme investering. Du kan sætte penge ind med dankort/kreditkort, PayPal eller bankoverførsel. Det er med andre ord meget nemt at komme i gang med at investere online.